Значення слова
Пасерування — обсмажування овочів із зменшенням маси до 30%.
Приклад вживання

Пасерування — це обсмажування з жиром борошна, ароматичних корінців, томату, цибулі (Технологія приготування їжі, 1957).

Походження

Від от фр. passer - букв. "пропустити крізь вогонь".

Слово додав

Перекладаємо слово пасерування

пряження
4

Пасерувати - пряжити.
Пряжити - готувати їжу з жиром на вогні, на жару без використання води.
Прожарювати що-небудь на жаровні, сковороді. (Пряжити борошно; Пряжити овочі). СУМ.

Sherif Ermachenko 8 липня 2021
prẽgyeinïe
3
אלישע פרוש 9 липня 2021
13 липня 2021

Звідки?

Запропонувати свій варіант перекладу
Обговорення слова
Поділитись з друзями