Шніцель — тонка відбивна чи посічена котлета.
Подавальниці хутко біжать довгими проходами за гарячими шніцелями.
нім. Schnitzel від schnitzen — нарізати.
Слово подається за книгою Ольги Франко "Практична кухня" стор. 56.
Div. Gelexwfscuy I: окра́вина (о́кравок) "Abschnitzel"; окра́вка (о́крайка) "тс.".
Шніцель — тонка відбивна чи посічена котлета.
Подавальниці хутко біжать довгими проходами за гарячими шніцелями.
нім. Schnitzel від schnitzen — нарізати.
Перекладаємо слово шніцель
Слово подається за книгою Ольги Франко "Практична кухня" стор. 56.
Div. Gelexwfscuy I: окра́вина (о́кравок) "Abschnitzel"; окра́вка (о́крайка) "тс.".