Сотейник — сковорідка з товстим дном і високими прямими боками, в якій готують перев. соте.
Приклад вживання
Сотейник - посуд, що поєднує в собі призначення сковороди і каструлі. Він слугує для смаження, варіння, пряження, тушкування.
Походження
фр. sauté «соте», пов’язане з sauter "cмажити на великому вогні (на олії або на салі)".
Соте - страва під соусом, переважно приготовлена на великому вогні.
Ринка - рід глиняної каструлі. Сл. Грінченка.
Хоча насправді це не є каструля, а якраз те, що найбільш відповідає сотейнику.
http://4.bp.blogspot.com/-tqcFbG5Dibs/UDdXgWIc8EI/AAAAAAAADGQ/hTSkdjy5eUw/s320/DSC03291.JPG
https://glechiki.ucoz.ru/Volyn_Forms/istomina_8-rinka-trinizhka.jpg