Вермішель — харчовий продукт із прісного тіста у вигляді коротких паличок. Різновид макаронних виробів, кругла в перетині й тонша ніж спагетті. Інша назва – локшина.
В львівських ресторанах фантасмагорична вермішель!
італ. vermicelli — черв'ячки
Локшина – довгі вузькі смужки тіста. Вермішель – короткі палички, круглі в перетині.
Вермішель — харчовий продукт із прісного тіста у вигляді коротких паличок. Різновид макаронних виробів, кругла в перетині й тонша ніж спагетті. Інша назва – локшина.
В львівських ресторанах фантасмагорична вермішель!
італ. vermicelli — черв'ячки
Перекладаємо слово вермішель
Локшина – довгі вузькі смужки тіста.
Вермішель – короткі палички, круглі в перетині.