Віскі — алкогольний напій, який отримують перегонкою (дистиляцією) збродженого зернового солоду і витримки спирту у дерев'яних (зазвичай, дубових) бочках.
Думаю ви самі відповіли на питання: є міжнародні страви, які готують всі, а є віскі, шнапс чи текіла. Безсумнівно є поділ, хоча звісно й до нього можна по-різному підходити
дубець
3
Бо це винець ("алкоголь" алкоголь ) настояний у \дубових/ бочках.
Не треба перекладати віскі, джин, ром, водка, шнапс, брендi, текiла, самогон тощо.
Це вже якась дурня!
Назви страв та напоïв зазвичай не перекладаються
Не треба перекладати віскі, джин, ром, водка, шнапс, брендi, текiла тощо.
Це вже якась дурня!
Назви страв та напоïв зазвичай не перекладаються
Тоді як, Ярославе, буде суп на різних мовах або ковбаса? Чомусь у більшості народів є свої назви на одній й ті самі міжнародні страви та напої
Думаю ви самі відповіли на питання: є міжнародні страви, які готують всі, а є віскі, шнапс чи текіла. Безсумнівно є поділ, хоча звісно й до нього можна по-різному підходити